2007-04-13

some folks

vissa människor imponerar stort på mig. lunchade med en sådan idag.

2007-04-12

so long, kurt, and thanks for your work

hörde precis på nyheterna att kurt vonnegut gått bort, 84 år gammal. ett mycket ledsamt faktum. dessa tycks regna omkring en nuförtiden, för övrigt. vonnegut är min favoritförfattare och har man inte läst något av honom rekommenderar jag starkt att man gör det. olle wästberg (generaldirektör, svenska institutet) sade klokt nog i televisionen precis att man ska läsa honom för att han är - rolig. jag instämmer till fullo.

och vad konstigt det är att inte kunna bestämma sig för om man ska skriva om en person i presens, att han är, eller i imperfekt.

min mage är lite bättre nu. jag ska försöka mig på lite lätt träning ikväll. blir galen av att inte kunna träna. det känns som jag är en gräddig schwedenbombe.

och så längtar jag. och saknar. men.

2007-04-10

ill behaviour

aj. det gör ont i magen. och det började igår, strax innan jag klev på tåget tillbaka till stockholm från dalarna. idag har jag varit hemma från jobbet. jag var förvisso på väg ut genom dörren, men kände mig plötsligt yr och illamående och klev ned tillbaka i sängen igen. ett antal tekoppar senare mår jag nu något bättre. men tusan vad tråkigt det är att vara hemma på dagen, sysslolös.