2007-09-12

born in kansas, on an ordinary plain

igår var jag och j på dramaten och såg 'ett drömspel'. jag gillade föreställningen a great deal. det var för övrigt en bra kväll. de borde dock göra något åt den långsamma expedieringen i baren i pauserna. det är inte första gången det tar ohemult lång tid att få sitt glas champagne. jag hann inte ens dricka upp förrän klockorna började ringa.

vid sidan av en bra kväll, var det även en bra dag. min kollega och jag deltog i en presentation inför en mängd förvaltningar från stockholms stad. vi är inblandade i ett ramavtal. det var roligt. jag hoppas våra tjänster kommer att avropas ofta. så att jag blir rik någon gång.

facebook är förtjusande otäckt. man kan hitta mänskliga (?) otrevligheter från förr så lätt, så lätt. och det går ju inte att låta bli att kika på dem. om man är i samma nätverk, så klart. facebook kommer att bli mänsklighetens undergång. jag känner det på mig. det här är för addictive och lättillgängligt för att det ska kunna hanteras av oss svagsinta människor.

frågan är om inte jag har de två bästa svägerskorna i världen.

snart ska jag gå och träna. senast jag var på sats i sickla och tränade fick jag ett meddelande på alls vår älskade community. eller inte ett. människan (svagsint) bombarderade mig med meddelanden. ego-boost. kanske. annoying. ja. igår mötte jag någon på gatan. tjugo minuter senare hade jag ett meddelande i ovan nämnda inbox. är det så lätt att känna igen mig? hm. jag får börja bära lösnäsa. igen.

skriv något till mig.