2007-05-03

i miss you but i haven't met you yet

vad var det jag skulle skriva om?

jo.

i dagens upplaga av metro står att läsa att stockholmarna har ökat sitt gångtempo; det tar 12,75 sekunder för en stockholmare att avverka 18,3 meter. i singapore klaras samma sträcka av på 10,55 sekunder. ah. singapore. detta föredömliga rike på jorden. ordning och reda - och snabba fotgängare. jag får varje morgon och sen eftermiddag kämpa för att inte knuffa undan zombierna på slussen som rör sig i snigelhastighet uppför och nedför de underdimensionerade trapporna.

bygg om slussen. helt och hållet. glöm den fåniga tanken att den ska se ut "ungefär" som den gör idag.

och om någon är sugen på "erotisk masage", så hittade jag tidigare idag annonsen här nedan fastklistrad på ett trafikljus vid fridhemsplan.


håll till godo.

2007-05-01

burn, motherfucker, burn

majbrasa i salaok. så igår var jag i sala på valborgsfirande hos en vän. den trolska bilden till höger beskriver en del av firandet. jag var dessvärre lite krasslig, så jag avstod helt från alkohol och körde bilen hem till estocolmo när det väl var dags för refrängen. självklart körde jag fel. eller så gjorde jag inte det. oavsett min avsiktlighet är det trevligt att åka genom västerås vid 1-tiden en tisdagsmorgon. eller kanske inte.

tog färjan över till söder idag för att hälsa på en vän som lyckats bryta foten på tre ställen. jag gjorde mitt bästa för att underlätta hans konvalescens genom att ha med mig ett exemplar av kollektivt självmord, fyra bakverk samt mitt glada snart-dör-jag-i-hjärtmuskelinflammation-humör. ljuvlig stund, dock. som vanligt, med min vän.

helgen blir nog för övrigt rolig. om jag hinner bli frisk.

2007-04-30

you're still, the good-for-nothing i don't know

ikväll ska jag på valborgsmässofirande i sala, hos en vän. brasa på gården. låt oss hoppas att det inte blir 1800-talsgården som brinner upp. min vän har en history of pyromania, nämligen (hej, m!). tyvärr är jag lite snuvig och allmänt tung i huvudet, så jag kommer att ha en lugn kväll.

jag hade för övrigt en rätt bra helg. hade du?