2007-09-20

i know there's something going on

jag är åter på jobbet. nej, jag har inte varit borta. jag har inte varit sjuk eller så. jag vill endast förtydliga att jag är åter på jobbet. jobbet. det här stället i birkastan där jag sitter på en blå snurrstol några timmar per dag.

2007-09-18

good things are bad and what's happy is sad

jag är ledsen över att det känns som jag gör fel val i mitt liv. hela tiden. ett eller ett par misstag hade väl varit ok. men jag upplever det som att jag på det hela taget kan blicka tillbaka på en lång rad av misstag. är jag klokare nu?

nej.

2007-09-16

no more drama in my life

min brorsons dop gick bra. däremot hällde dopbarnets bästa kompis kokhett tevatten över sig och fick föras i ilfart med ambulans till falu lasarett. lyckligtvis fanns min faster carina på plats, hon är akutsköterska och fick ta tag i allting då ambulanspersonalens kunskaper visade sig vara otillräckliga. vad ångestframkallande för småbarnsföräldrarna på plats att inse att ambulanspersonalen på orten inte kan ge tillräcklig akutvård för bebisar.

anyways. man borde döpa sig på nytt. presentbordet dignade.

i morgon åker jag tillbaka till stockholm. 5.28 går tåget. fy fan. jag badade bastu nyss. ensam. det är roligare att bada bastu när man är två. nu satt jag mest och grubblade och lät blicken följa vattenpärlorna som rann nedför min kropp.

sömn. nu.

i am thinking of you, in my sleepless solitude tonight

je suis i dalarna. den kulturella frysboxen, även kallat. det blir evident redan när man kliver på dalatåget i stockholm. det är andra människor. andra utseenden. andra kläder. mer livligt. mer prat mellan passagare. osv. jag hade en horribel resa upp. störde mig något fruktansvärt på en man som satt framför mig, och som tog upp min bokade plats med en massa mcd-mat, sin fula fladdriga kavaj och ett korsord som han knappt lyckades prestera några ord i. jag föraktade honom för att han besudlat min plats med mcd-mat och sin övriga skit. mest störde jag mig på att han tittade "smug" på mig när jag fick flytta mig två gånger pga att de platser jag substituerade min egen besudlade och ockuperade plats med var bokade. notera att jag i vanliga fall hade bett om min plats, men mannen var tjock, äcklig och hade en massa mcd-mat utspridd över sätet och bordsskivan. det var inte aktuellt att sitta där, helt enkelt. jag gnisslade bort en hel del tandemalj under resan.

men här i dalarna är det fint. i morgon blir det dop. jag göds av min familj. herregud, hur jag äter. och de njuter av att se stockholmaren äta upp sig. håhåjaja.

det är svinkallt ute.

jag borde sova.