2007-05-17

walking on air

oj, hur jag har promenerat idag. min österrikiske vän på besök gillar att uppleva städer till fots, så vad gör man inte för att leva upp till epitetet "perfect host". han hade med sig mina favoritpresenter att få - vodka och champagne. ah. han känner mig fortfarande väl. trots att det var fem år sedan vi senast sågs.

nu är bokklubben igång. håll utkik, för snart kommer länken till vår gemensamma bokblogg att publiceras här.

2007-05-14

low, low, low

jag är i en dal just nu. ofrivilliga uppbrott varvas med tankar om önskvärda uppbrott. men som kräver mod och energi. vilka båda känns svåra att uppbåda just nu. tänk, vad lätt det skulle vara om man trodde på en högre makt.

2007-05-13

that's when i dreamed that i was rebecca wild

i fredags bowlade jag för första gången på typ 12 år. själva bowlingen föregicks av middag med johan och jenny. väldigt trevligt. hade det inte varit för mitt avgrundsdjupa blodsockerfall före middagen så hade allt varit perfekt. faller mitt blodsocker blir jag en helt annan människa (?) - dr jekyll and mr hyde. och då skojar jag inte.

anyway.

jag och jenny förlorade första rundan till johan. men andra rundan vann jag. tack, ni kan sluta applådera nu. det var så sjukt roligt att se johan förlora (jag vet att du bjuder på det, johan!). naturligtvis präglades konkurrensen av vänskap och glädje. bilden är en stilstudie i perfekt bowlingutövande.

johan bowlar beautifullyigår kväll var jag på 30-årsfest på djurgården. fantastiskt, vad lika alla män var klädda. jeans, kavaj, skjorta. eventuellt en smal slips. jag var inget undantag. det kändes som alla var ekonomer. and by golly, jag tror alla var det också.

idag blir det en sväng till gymmet strax. följt av - jag vet inte. det visar sig.

till veckan kommer gerald hit. mycket trevligt. vi har inte setts på fem år.