2007-10-11

ring the bells

it has begun. nu ringde de från st eriksfloristen. blommor ska levereras i morgon. jag undrar från vem.

om några timmar är jag inte längre ung och fabulous. hjälp mig. går det att stoppa tiden? var är den där fåniga heroes-japanen när man behöver honom?

jag känner mig helt vimmelkantig.

mina google ads på den här sidan är alltid underhållande. mitt förra inlägg måste ha varit oroväckande, eftersom alla tre annonsplatserna togs upp av olika typer av behandlingshem.

2007-10-10

sick and tired

fan. stressad. över hur mycket som helst. ordnas en sak, tillkommer ett nytt orosmoment i mitt liv. jag vill göra som den lilla figuren i anslagstavlan på svt, nysa bort all skit omkring mig och centrera mig själv i mitt liv igen.

på fredag fyller jag 30 år och jag är så inte sugen på att festa på lördagen. det är sjukt tråkigt och omotiverande att planera för en fest som man inte vill gå på men där man är huvudperson.

de senaste dagarna har mina ögon tårats och halsen tjockat till sig många gånger. please, stop. jag vill vara glad. igen.

kärringen med mobilskräck som jag skrev om i föregående inlägg här, dök upp igen på tunnelbanan häromdagen och gav mig en mördarblick som hette duga. hon flyttade även på sig en meter, från ett säte till ett annat, medan hon samtidigt höll blicken spänd på mig. jag pratade i telefon hela tiden och trodde inte mina ögon. världen är populerad av idioter.