2007-08-24

you're just the same thing that i knew back before the time when i was only for you

idag har jag lite dåligt samvete för att jag inte gör en grej som jag egentligen vill göra. min stolthet hindrar mig. en del annat hindrar mig också. jag vill vara en bra människa - kanske den bästa av människor. men jag kan inte riktigt uppbringa den kraft som behövs för att klara av det. själva gesten är inte så svår att utföra, men konsekvenserna av den kommer dränera mig på nyvunnen energi och glädje. så jag låter bli. men lider lite i tysthet. eller inte så tyst, längre.

jag har helt oväntat vunnit en jacka i en trivial tävling. jackan är i skinn och tillverkad på min hemort. det är lite lustigt. glad är jag.

egentligen skulle jag ha tränat nu, men jag orkar inte riktigt. det får bli i morgon förmiddag i stället. egentligen skulle jag vilja gå ut och festa. men det blir en mysig hemmakväll i stället.

i den underliga fest-men-ändå-inte-anda som jag upplever just nu lämnar jag er för denna gång. och det till tonerna av en favorit. alla borde ha en rob thomas. eller nej förresten. bara jag.

ciao.

this is how a heart breaks.

2007-08-23

there's shelter in misery

bill murray är underbar. nu har han kört golfbil i stockholm, från café opera till sitt hotell.

jag är på jobbet. ska äta lunch. men min kollega förhör sig via telefon om ett mystiskt och dåligt betyg vårt företag fått i en offentlig upphandling. det är mycket underhållande att höra.

ikväll vill jag träna. så jag slipper känna mig pösig.

sov gott i natt. trots att jag inte sov så länge. det är skönt att sova två.