2007-06-06

everything about you resonates happiness

igår på en knökfull saltsjöbana märkte jag hur en kvinna vid min sida sökte min uppmärksamhet. jag bad om ursäkt och bad henne upprepa vad hon sagt. då viftade hon med sin antika mobiltelefon och frågade om jag ville byta min mot hennes. hon sade detta på klingande finlandssvenska. jag var smått uttråkad (detta hade dock inget med mitt söta sällskap att göra, brask anm.) anledningen till hennes infall var att jag hade suttit och knappat in ett alarm i min kalender i min nokia n70, som enligt henne såg ut som en mycket avancerad telefon (vilket den förvisso är, tekniknörd anm.). anyway. vi började prata om mobiler, vänner och polisanmälningar. vi pratade hela vägen till vår gemensamma destination. jag skrattade gott. vad roligt när man blir positivt överraskad i något så aptråkigt som kollektivtrafiken.

i denna positiva anda som jag befinner mig i nu (vilket inte händer så ofta, pessimist anm.), tycker jag det är på plats med något lika positivt:


2007-06-04

laugh at the wonder of it all

i lördags var jag på möhippa. bland annat dansade jag linedance och fäktade (blev mobbad av fäktningsinstruktören för att jag var manlig deltagare på möhippa) och konsumerade alkohol. det var tämligen roligt. man kanske skulle börja fäkta?

i söndags tog jag det lugnt och umgicks med en vän och sedan en annan mycket trevlig människa.

i fredags. vad tusan gjorde jag i fredags? jag kan inte komma på vad som hände i fredags. jo, jag tränade. och så umgicks jag med en annan mycket trevlig människa. hihi.

idag har varit en stressfull dag at the office. jag börjar tröttna på norrmän. jag börjar tröttna på pajasar över huvud taget.