2007-04-07

påskafton

hjälp, kan man äta så här mycket utan att gå sönder inuti?

jag är trött. man blir trött av att äta en hel dag. men jag väntar på ett telefonsamtal som jag hoppas kommer snart. och som kommer styra utfallet för resten av aftonen. det är visserligen inte så mycket kvar av den. men ändå.

2007-04-06

sängkamrat

inatt delade jag säng med en chihuahua-blandning. han värmde mina fötter på ett föredömligt sätt. en sådan k9 vill jag ha.

vid 15-tiden idag sammanstrålade jag med lillebror på tåget mot falun. det var inte så länge sedan vi sågs, i sri lanka, men det är alltid kul att träffas. och han verkade onekligen längta en del efter sin bebis. varje gång en bebis syntes till sträckte han på nacken för att få se en skymt. är det så man blir när man väl har fått barn? försöker man jämföra med sitt eget barn, måntro?

"haha, det där var allt ett anskrämligt barn."

vad vet jag? jag vet dock att jag hade velat ta en pappa i örat för att hans avkomma förde oväsen bakom min rygg och dessutom dunkade med något hårt föremål i stolsryggen. något senare satt dock en annan liten pojke bakom mig. han hängde över mig och lyckades slå till mig med armbågen i huvudet. men han bad genast om ursäkt, den lille. fantastiskt. vissa föräldrar lyckas ju faktiskt lära sina barn hyfs och vett.

2007-04-05

where's my beauty sleep?

i morse gick jag upp 5.30 för att gå på möte kl 7 med deltagare i ett affärsnätverk mitt företag är medlem i. även om det smärtar att gå upp så tidigt är dessa möten en tämligen underhållande företeelse.

om några timmar sitter jag på tåget mot dalarna. det blir ett exakt 24 timmar långt stopp i sala, för att hälsa på en vän, och därefter vidare färd upp mot dalarna för att påska med klanen.

2007-04-03

it's your birthday

ikväll firade jag en väns födelsedag. det var kolossalt trevligt. jag kan inte låta bli att känna att jag på sätt och vis misshandlat somliga vänskapsrelationer det senaste året. jag vet inte riktigt varför, men anar att jag kanske inte har mått så bra. med mig själv. men sent ska syndaren vakna.

visst känns det bra när man hittat hem igen?