2007-10-03

i keep on fallin' in and out...

jag blev uppmanad av en kvinna på tunnelbanan att flytta mig en meter för att hon inte ville vara för nära min mobiltelefon. detta säger hon när hon befinner sig i ett grottsystem där det löper gsm- och 3g-antenner i kablar och inte minst en 750 voltsledning rakt under henne. undrar om hon tänker på att hennes sj-tåg drivs framåt med hjälp av ström som tas ur 16 000-voltsledningar ovanför hennes huvud. suck. folk är så urbota korkade. man blir tagen på sängen varje gång. det är underligt. jag borde veta vid det här laget.

jag tror att det svåra och jobbiga kan bli bra till slut. det går att mysa och umgås utan att vara ett par. har jag hört. correct me if i am wrong.

det trillar in uppdragsförfrågningar på jobbet. om de realiseras så kommer jag snart att göra som joakim von anka.

hålla hårt i min första krona, alltså.

jag älskade joakim von anka när jag var liten. jag kunde inte förstå varför alla i bamse avskydde krösus sork - han exploaterade ju bygden i allas bästa intresse. har vaga minnen av en hästkapplöpningsbana som han var inblandad i. och alla var arga på honom. naturligtvis fick alla kommunister i bamse-gänget sin vilja igenom och krösus fick ge upp. typiskt. alltid motarbetas visionärerna.

ikväll ska jag lägga i det tjocka täcket i påslakanet. det är dags. jag vaknar och fryser varje natt nu. det är för kallt. tråkigt.

tio minuter senare: men hjälp. titta här. klicka på lista över figurer i bamse och titta på beskrivningarna av krösus sork och hans anställda.