2007-07-05

on the edge of seventeen

it's fucking in the middle of the night. och jag är ledig i morgon. ledig. whatever. jag ska inte till kontoret i alla fall.

så skönt det är, att bara ta det lugnt. jag gör ingenting. surfar på olika communities och varseblir alla bisarra människor som finns. youtube är för övrigt ett fantastiskt digitalt skritt framåt. speciellt glad blir jag när jag hittar en massa stevie nicks-videos från 1980-talet. my goodness, vad härligt att se. jag bjuder på en nedan.

tror ni det stämmer att när man är desperat efter någon att älska, så är det stört omöjligt att hitta någon? och när man helt enkelt är obrydd, eller upptagen, ja, då dyker den där speciella människan upp.

varsågod, stevie nicks, anno 1981, makalöst:

2007-07-03

a vision came o'er me, of thundering hooves and beating wings

det känns som om jag har blivit lite modigare. det gör mig glad. jag tackar ja till saker jag inte skulle ha tackat ja till för ett halvår sedan. man kan naturligtvis ifrågasätta vad det är jag tackar ja till, men det är en helt annan sak.

2007-07-02

my world was not yours, your eyes told me so

idag, måndag, är jag trött. en groteskt jobbig bilresa till dalarna från stockholm fuckade upp hela helgen. och idag, till viss del. vad känslig jag är för störningar i min dygnsrytm. men jag är ju inte det, har jag trott. whatever.

återigen sysslar en av våra anställda med något som gränsar till utpressning. vad har dagens ungdomar för moral? man borde ta den ene och slå den andre med, som man säger där jag kommer ifrån.