2008-07-02

Här stressar man inte

Tittar ut genom tågfönstret och konstaterar att i Hedemora stressar man inte.

Jag loggade in på min jobbmail för en liten stund sedan, och konstaterade att det rådde småkaos i ett av mina projekt. Min chef verkade ha tagit tag i saken, dock, och jag loggade ut och lutade mig bakåt i mitt tågsäte och tänkte på hur skönt det är att jag inte är på kontoret idag. Tyvärr kommer projektproblemet att medföra att mina veckor i augusti blir ännu mer späckade. Men då kanske jag kommer uppskatta min semestervecka i Frankrike i slutet av augusti än mer.

Mobilt bredband är förresten nice. Kolossalt nice, till och med.

2008-07-01

I'm not a perfect person...

...men jag gör så gott jag kan. Nu har jag inte funnit vare sig tiden eller inspirationen till att skriva något här på ganska länge. Jag vill inte ens titta efter exakt hur lång tid det handlar om. Jag kan dock sammanfatta den tid som har gått mellan då och nu på följande vis: jobb, för lite sömn, stress, lägenhetsvisningar, budgivningar, jobb, träning, budgivningar, irritation, stress, budgivningsvinst, jobb, semesterinledning, spa-besök. Det täcker det mesta.

Nu har min tvåveckorssemester inletts. Jag var på spa idag (tack J, J och E för 30-årspresenten - det var härligt) och i morgon har jag inget planerat. Jo, jag ska ta en promenad på morgonen, köpa en latte i Sjöstaden och läsa morgontidningen på en uteservering och titta på stackarna som fortfarande åker till jobbet på morgonkvisten. På onsdag bär det av upp till Dalarna för att visa upp mig för släkten och prata om min nya fina lägenhet jag får ta i besittning i slutet av augusti.

Som ni vet har jag väldigt många begåvade vänner; spelar de inte instrument och sjunger fantastiskt bra, så målar de eller är på något annat vis talangfulla. Jag har under en tid följt en god väns projekt att visualisera talet pi (3,1415...osv) i form av ett antal tusen decimaler på en stor duk. Nu är det klart, och det har så klart gjorts en video i två delar om projektet. Dessa videosnuttar finns att beskåda på youtube - eller här nedan. Mycket nöje!

Och förresten, jag har ordnat med mobilt bredband så nu ska jag blogga ta mig fan överallt. Bäva månde de som gör tokigheter i det offentliga rummet och observeras av mig!

Pi visualized on canvas - Part one:


Pi visualized on canvas - Part two:


Jag älskar sådant här!